Dobrodošli u Thule Srbija

Thule ranac Crossover Sling Pack 17l cobalt blue

Be the first to review this product

Availability: In stock

11,600.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule Crossover Sling Pack 17l Dark Blue - nisko profilni extra široki remenik, sa dobrom cirkulacijom vazduha omogućava šetačima da se osećaju prijatno i tokom letnjih dana. Asimetrično postavljeni rajfešlusi omogućavaju lak i brz pristup svemu što se nalazi u rancu.

Pregrada za laptop poseduje mekanu postavu čime omogućava da se mogu smestiti laptop uređaji veličine do 13''. Aluminijumske podloga i vodootporni materijali od kojih je napravljen ovaj ranac čine ga veoma laganim i izdržljivim. Kanali za propuštatnje vazduha na delu koji dolazi u dodir sa leđima omogućavaju dobru ventilaciju. Mali džep na ramenom pojasu omogućava smeštanje malih stvari. Veliki organizacioni odeljak služi za smeštanje knjiga, časopisa i ostalih kabastih materijala. Veoma dostupni džepovi služe za smeštanje hrane, pića ili sportskih rekvizita.

Thule ranac Crossover Sling Pack 17l cobalt blue

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule Crossover Sling Pack 17l Dark Blue - nisko profilni extra široki remenik, sa dobrom cirkulacijom vazduha omogućava šetačima da se osećaju prijatno i tokom letnjih dana. Asimetrično postavljeni rajfešlusi omogućavaju lak i brz pristup svemu što se nalazi u rancu. Pregrada za laptop poseduje mekanu postavu čime omogućava da se mogu smestiti laptop uređaji veličine do 13''. Aluminijumske podloga i vodootporni materijali od kojih je napravljen ovaj ranac čine ga veoma laganim i izdržljivim. Kanali za propuštatnje vazduha na delu koji dolazi u dodir sa leđima omogućavaju dobru ventilaciju. Mali džep na ramenom pojasu omogućava smeštanje malih stvari. Veliki organizacioni odeljak služi za smeštanje knjiga, časopisa i ostalih kabastih materijala. Veoma dostupni džepovi služe za smeštanje hrane, pića ili sportskih rekvizita. Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Thule Beograd Thule Novi Sad Thule Srbija Thule Kragujevac Thule-shop Thule krovni nosaci Thule krovni koferi

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.