Dobrodošli u Thule Srbija

Race Way 992

Be the first to review this product

Availability: In stock

47,270.00 дин.
OR

Quick Overview

Nosač bicikla race way 992 za tri bicikla
Thule nosač bicikla 992 Race Way

1 Čelični kablovi sa zapinjačem Sure-Tight pružaju maksimalnu sigurnost učvršćenja na vozilo.
2 Patentirani FitDial savršeno odgovaraju vozilu.
3 Vrhunska ležišta s RDT (Road Dampening Technology) tehnologijom osiguravaju bicikl na nosaču i ublažavaju udarce
prilikom vožnje. Liveni gumeni podlošci pričvršćuju za vozilo i štite od ogrebotina. Patentirani “kavezi” sprečavaju ljuljanje i međusobni kontakt između bicikala te kontakt bicikala s vozilom. Uski krakovi ležišta mogu primiti različite okvire bicikala, uključujući manje dečije bicikle, a možete ih i sklopiti kada se ne koriste.
4 Potpuno sklapanje omogućuje jednostavan transport i skladištenje. Moguće zaključavanje bicikla za nosač bicikla i nosača bicikla za vozilo (uključene brave)

Race Way 992

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Nosač bicikla race way 992 za tri bicikla 1 Čelični kablovi sa zapinjačem Sure-Tight pružaju maksimalnu sigurnost učvršćenja na vozilo. 2 Patentirani FitDial savršeno odgovaraju vozilu. 3 Vrhunska ležišta s RDT (Road Dampening Technology) tehnologijom osiguravaju bicikl na nosaču i ublažavaju udarce prilikom vožnje. Liveni gumeni podlošci pričvršćuju za vozilo i štite od ogrebotina. Patentirani “kavezi” sprečavaju ljuljanje i međusobni kontakt između bicikala te kontakt bicikala s vozilom. Uski krakovi ležišta mogu primiti različite okvire bicikala, uključujući manje dečije bicikle, a možete ih i sklopiti kada se ne koriste. 4 Potpuno sklapanje omogućuje jednostavan transport i skladištenje. Moguće zaključavanje bicikla za nosač bicikla i nosača bicikla za vozilo (uključene brave)

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.