Dobrodošli u Thule Srbija

Race Way 991

Be the first to review this product

Availability: In stock

43,240.00 дин.
OR

Quick Overview

Nosač bicikla race way 991 za dva bicikla
Thule nosač bicikla na 5 vrata 991

1 Čelični kablovi sa zapinjačem Sure-Tight pružaju maksimalnu sigurnost učvršćenja na vozilo.
2 Patentirani FitDial savršeno odgovaraju vozilu.
3 Vrhunska ležišta s RDT (Road Dampening Technology) tehnologijom osiguravaju bicikl na nosaču i ublažavaju udarce
prilikom vožnje. Liveni gumeni podlošci pričvršćuju za vozilo i štite od ogrebotina. Patentirani “kavezi” sprečavaju ljuljanje i međusobni kontakt između bicikala te kontakt bicikala s vozilom. Uski krakovi ležišta mogu primiti različite okvire bicikala, uključujući manje dečije bicikle, a možete ih i sklopiti kada se ne koriste.
4 Potpuno sklapanje omogućuje jednostavan transport i skladištenje. Moguće zaključavanje bicikla za nosač bicikla i nosača bicikla za vozilo (uključene brave)

/

More Views

Details

Nosač bicikla race way 991 za dva bicikla 1 Čelični kablovi sa zapinjačem Sure-Tight pružaju maksimalnu sigurnost učvršćenja na vozilo. 2 Patentirani FitDial savršeno odgovaraju vozilu. 3 Vrhunska ležišta s RDT (Road Dampening Technology) tehnologijom osiguravaju bicikl na nosaču i ublažavaju udarce prilikom vožnje. Liveni gumeni podlošci pričvršćuju za vozilo i štite od ogrebotina. Patentirani “kavezi” sprečavaju ljuljanje i međusobni kontakt između bicikala te kontakt bicikala s vozilom. Uski krakovi ležišta mogu primiti različite okvire bicikala, uključujući manje dečije bicikle, a možete ih i sklopiti kada se ne koriste. 4 Potpuno sklapanje omogućuje jednostavan transport i skladištenje. Moguće zaključavanje bicikla za nosač bicikla i nosača bicikla za vozilo (uključene brave)

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.