Dobrodošli u Thule Srbija

Thule krovni nosači Peugeot 508, 5-dr Estate 11- With flush railing

Be the first to review this product

Availability: In stock

25,500.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule krovni nosači Peugeot 508, 5-dr Estate 11- With flush railing
Thule krovni nosač Peugeot 508 .Thule krovni nosači renault Grand Scénic, 5-dr MPV, 03-
Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje.
Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača.
Komplet koji čini krovni nosač za je
-753 footpack
-761 Šipke
- KIT
Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd
Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Trimeks NRG

Thule krovni nosači Peugeot 508, 5-dr Estate 11- With flush railing

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule krovni nosači Peugeot 508, 5-dr Estate 11- With flush railing Thule krovni nosač Peugeot 508 .Thule krovni nosači renault Grand Scénic, 5-dr MPV, 03- Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje. Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača. Komplet koji čini krovni nosač za je -753 footpack -761 Šipke - KIT Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Trimeks NRG

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.