Dobrodošli u Thule Srbija

Thule krovni nosači Mercedes GLE 15-

Be the first to review this product

Availability: In stock

28,200.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule krovni nosači Mercedes GLE 2015- sa aluminijumskim sinama za vozila sa uzdužnim fabričkim sankama odvojenim od krova.
Thule krovni nosač Mercedes GLE.Thule krovni nosači Mercedes GLE
Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje.
Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača.
Komplet koji čini krovni nosač za je
-757 footpack
-962 Šipke

Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd
Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Trimeks

Thule krovni nosači Mercedes GLE  15-

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule krovni nosači Mercedes GLE 2015- sa aluminijumskim sinama za vozila sa uzdužnim fabričkim sankama odvojenim od krova. Thule krovni nosač Mercedes GLE.Thule krovni nosači Mercedes GLE Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje. Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača. Komplet koji čini krovni nosač za je -757 footpack -962 Šipke Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Trimeks

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.