Dobrodošli u Thule Srbija

Thule krovni nosači BMW X4, 5-SUV, 16-with flush railing

Be the first to review this product

Availability: In stock

32,900.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule krovni nosači BMW X4, 5-SUV, 16-with flush railing
Thule krovni nosač BMW.
Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje.
Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača.
Komplet koji čini krovni nosač za je
-753 footpack
-969 Šipke
-4023 KIT
Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd
Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju

Thule krovni nosači BMW X4, 5-SUV, 16-with flush railing

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule krovni nosači BMW X4, 5-SUV, 16-with flush railing Thule krovni nosač BMW. Krovni nosači Thule čelični za automobile sa fiksnim tačkama ili slepljenim šinama. Ovi krovni nosači predstavljaju elegantno i univerzalno rešenje za sve automobile koji imaju već unapred definisane fiksne tačke gde treba postaviti krovni nosač. Takođe se isti sistem kačenja koristi i za automobile koji imaju postavljene uzdužne šine na krovu automobila, a koje su slepljene sa krovom. Ovi krovni nosači imaju najveću nosivost koja iznosi do 100kg. Krovni nosači Thule čelični su gumirani i imaju četvrtast oblik. Zbog svog oblika imaju lošiju aerodinamiku što znači da kada vozite automobil preko 80km/h stvaraju buku koja je konstantna sve dok ne smanjite brzinu. Njihova maksimalna nosivost je 75kg po jednoj šapi ali je preporučena nosivost 100kg za ceo krov Krovni nosači u setu dolaze sa bravicama za zaključavanje. Nosač se sastoji od nekoliko komponenti: šipke, footpack, KIT i bravice za zaključavanje. Zbog ovih karakteristika, može se desiti da ukoliko kupite automobil sa sličnim dimenzijama i istim sistemom možete dokupiti KIT (koji se proizvodi posebno za svaki automobil) i na taj način iskoristiti sve ostale komponente nosača. Komplet koji čini krovni nosač za je -753 footpack -969 Šipke -4023 KIT Proizvod poseduje Thule salon Novi Sad i Thule salon Beograd Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.