Dobrodošli u Thule Srbija

Thule nosač bicikla 973 backPack

Be the first to review this product

Availability: In stock

36,000.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule BackPac 973 visoko postavljeni nosač bicikla ima odlične karatkeristike, a prvenstveno je namenjen kombi, 4x4 i minibus vozilima (namenjen je za prevoz od 2-4 bicikla).
Osnovna namena mu je prevoz 2 bicikla ali uz pomoć adaptera 973-23 i 973-24 može da nosi 3 ili 4 bicikla. Visoko podignuti nosač bicikla omogućava vidljivost, stop svetla, migavaca i tablice tokom vožnje. Svi delovi nosača koji dolaze u kontakt sa biciklima i automobilom su presvučeni gumom radi dodatne bezbednosti. Može da ponese sve standardne dimenzije bicikala. A sistemi za zatezanje točkova su podesivi za sve dimenzije guma. Mesto za smeštanje točkova je podesivo po dužini za manje i veće automobile. U rasklopivom stanju zauzima malu površinu. što olakšava čuvanje i odlaganje. Bicikli se mogu zaključati za nosač, do je nosač moguće zaključati za auto kupovinom THULE 527 seta bravica i ključeva. Ovaj nosač nije univerzalan za sve automobile, potrebno je da se dokupi KIT koji ga prilagođava za određeni auto.


nosač za 2 bicikla
thule nosac bicikla
thule nosac za 2 bicikla
thule nosac za 3 bicikla
thule nosac bicikla na kuku
Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju
Thule Srbija
Thule Novi Sad
Thule Beograd
Thule Subotica
Thule Zrenjanin
Thule krovni nosaci
Thule krovni koferi
Thule krovni box
Thule krovne kutije
Thule nosaci bicikla
Thule nosaci skija
Thule nosaci kajaka
Thule torbe i ranci

Thule nosač bicikla 973 backPack

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule BackPac 973 visoko postavljeni nosač bicikla ima odlične karatkeristike, a prvenstveno je namenjen kombi, 4x4 i minibus vozilima (namenjen je za prevoz od 2-4 bicikla). Osnovna namena mu je prevoz 2 bicikla ali uz pomoć adaptera 973-23 i 973-24 može da nosi 3 ili 4 bicikla. Visoko podignuti nosač bicikla omogućava vidljivost, stop svetla, migavaca i tablice tokom vožnje. Svi delovi nosača koji dolaze u kontakt sa biciklima i automobilom su presvučeni gumom radi dodatne bezbednosti. Može da ponese sve standardne dimenzije bicikala. A sistemi za zatezanje točkova su podesivi za sve dimenzije guma. Mesto za smeštanje točkova je podesivo po dužini za manje i veće automobile. U rasklopivom stanju zauzima malu površinu. što olakšava čuvanje i odlaganje. Bicikli se mogu zaključati za nosač, do je nosač moguće zaključati za auto kupovinom THULE 527 seta bravica i ključeva. Ovaj nosač nije univerzalan za sve automobile, potrebno je da se dokupi KIT koji ga prilagođava za određeni auto. Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Thule Srbija Thule Novi Sad Thule Beograd Thule Subotica Thule Zrenjanin Thule krovni nosaci Thule krovni koferi Thule krovni box Thule krovne kutije Thule nosaci bicikla Thule nosaci skija Thule nosaci kajaka Thule torbe i ranci

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.