Dobrodošli u Thule Srbija

Thule nosač bicikla EASY FOLD

Be the first to review this product

Availability: In stock

77,910.00 дин.
OR

Quick Overview

Thule EasyFold 932
Najelegantniji i najpogodniji nosač 2 bicikla koji si montira na kuku. Potpuno je sklopiv u položaj gde zauzima minimalno prostora. Pogodan je za montažu najviše dva bicikla svih dimenzija čak i električnih bicikli na pedale.
Visok kapacitet montiranja (2x30kg) omogućava transport E-bicikala sa pedalama. Veliki razmak između držača bicikala omogućava transport čvrstih bicikala koji zahtevaju široke držače ze točkove. Poseduje pedalu pomoću koje se ceo nosač bicikla naginje ka podu, kako bi se olakšao prisup gepeku, čak i kada su bicikli namontirani. Sistem montiranja nosača za auto, je jednostavan i zahteva samo jednu ruku bez upotrebe velike sile zatezanja. Moguće je montirati sve ramove i modele bicikala na ovaj nosač. Kopče za pričvršćivanje točkova su dugačke pa tako i omogućavaju da se pričvrste sve dimenzije točkova. Integrisane ručke za nošenje ovog nosača kada je totalno sklopljen. Može da nosi sve off-road i standardne bicikle čiji su ramovi u dimenzijama od 22-80mm. Poseduje integrisane sisteme za zaključavanje nosača na kuku i svakog bicikla na nosač.
montira se na kuku,poseduje stop lampe.
thule nosaci bicikla
thule nosac bicikla
thule nosaci bicikla na kuku
nosac bicikla na kuku
Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju
Thule Srbija
Thule Novi Sad
Thule Beograd
Thule Subotica
Thule Zrenjanin
Thule krovni nosaci
Thule krovni koferi
Thule krovni box
Thule krovne kutije
Thule nosaci bicikla
Thule nosaci skija
Thule nosaci kajaka
Thule torbe i ranci
thule lanci za sneg

Thule nosač bicikla EASY FOLD

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Thule EasyFold 932 Najelegantniji i najpogodniji nosač 2 bicikla koji si montira na kuku. Potpuno je sklopiv u položaj gde zauzima minimalno prostora. Pogodan je za montažu najviše dva bicikla svih dimenzija čak i električnih bicikli na pedale. Visok kapacitet montiranja (2x30kg) omogućava transport E-bicikala sa pedalama. Veliki razmak između držača bicikala omogućava transport čvrstih bicikala koji zahtevaju široke držače ze točkove. Poseduje pedalu pomoću koje se ceo nosač bicikla naginje ka podu, kako bi se olakšao prisup gepeku, čak i kada su bicikli namontirani. Sistem montiranja nosača za auto, je jednostavan i zahteva samo jednu ruku bez upotrebe velike sile zatezanja. Moguće je montirati sve ramove i modele bicikala na ovaj nosač. Kopče za pričvršćivanje točkova su dugačke pa tako i omogućavaju da se pričvrste sve dimenzije točkova. Integrisane ručke za nošenje ovog nosača kada je totalno sklopljen. Može da nosi sve off-road i standardne bicikle čiji su ramovi u dimenzijama od 22-80mm. Poseduje integrisane sisteme za zaključavanje nosača na kuku i svakog bicikla na nosač. Generalni uvoznik Thule proizvoda za Srbiju Thule Srbija Thule Novi Sad Thule Beograd Thule Subotica Thule Zrenjanin Thule krovni nosaci Thule krovni koferi Thule krovni box Thule krovne kutije Thule nosaci bicikla Thule nosaci skija Thule nosaci kajaka Thule torbe i ranci

Additional Information

Proizvođač Thule
Tip vozila No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.